Μια σάρκινη υφή, μια ελαφριά τραγανότητα και μια έντονα φρουτώδης γεύση, η ελιά Καλαμάτας έχει κατακτήσει τον κόσμο του απεριτίφ, και όχι μόνο με ένα ποτήρι ούζο ή τσίπουρο!
Καλλιεργείται στην Πελοπόννησο, κοντά στην περιοχή της Καλαμάτας, αυτή η ελιά αναγνωρίζεται από το μαύρο/μωβ χρώμα της, το αμυγδαλωτό σχήμα της και την λεία φλούδα της.
Οι συγκομιδές μας συλλέγονται αποκλειστικά με το χέρι και σε πλήρη ωρίμανση, όταν ο καρπός αποκτά τα όμορφα χρωματιστά του ανταύγεια.
Αφαιρούνται η πικράδα τους χάρη στη ελληνική μέθοδο που χρησιμοποιεί φυσικό θαλασσινό αλάτι και όχι καυστική σόδα, γεγονός που διατηρεί ανέπαφες τις γευστικές τους ποιότητες.
Καθαρό βάρος: 340 γρ
Καθαρό βάρος στραγγισμένο: 180 γρ
Ημερομηνία ελάχιστης διάρκειας: 24 μήνες.
PCB - ΚΟΥΤΙ: 6 μονάδες
Εισάγουμε ένα ρούμι από κεχριμπάρι από τη Δομινικανή Δημοκρατία, ένα μείγμα 5 ετών και 3 ετών. Προσθέτουμε βιολογικό μέλι από το Issigeac στην Ντορντόν και πιστοποιημένη βιολογική ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο από τη Νότια Αμερική. Στη συνέχεια, προσθέτουμε άνθη Mafan για να αποκτήσουμε μια μοναδική και πρωτοφανή γεύση στην αγορά των αποσταγμάτων.
Μια λάμψη στο στόμα και μια απίστευτα μακρά επίγευση... Το Mafana θα σας εκπλήξει!
Τύπος ρουμιού: Βοτανικό ρούμι
Χωρητικότητα: 70cl το καθένα
Ποσοστό αλκοόλ: 35°
Σάλτσα Μαγιονέζα Colona σε μπουκάλι με στόμιο ρίξης
Διαμόρφωση ανά πακέτο: 12x950ml
Διαμόρφωση ανά παλέτα: 108 πακέτα/παλέτα
Αποθήκευση: Σε θερμοκρασία δωματίου